maanantai 16. syyskuuta 2013

Huh huh, mikä kesä ja syksy!

Tuloksia on tahkottu niin näyttelyissä kuin kokeissakin. Sertejä, cacibeja ja valioita, Best In Show –veteraanisijoituksia, tuhansia kilometrejä, aikaisia herätyksiä, mukavia tapaamisia, jännitystä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta ennen kaikkea paljon naurua ja hyvää tuulta. Ja muutama ulkomaan pikamatkakin. Siitä oli tämä kesä tehty.
Maitomiehen tiimi on tahkonnut tuloksia, ahkerasti on porukka käynyt näyttelyissä ja muutama luolakokeissakin. Saan olla todella kiitollinen tälle porukalle, jotka aktiivisesti osallistuu tapahtumiin. Eihän niitä tuloksia kukaan kotiinkaan tuo ;) Mutta hauskaa homman pitää olla, ja niin se on ollutkin.
Uusia muotovalioita tiimiin on tullut kaksi, Tallitontun Cherokee "Martta" nappasi Joensuussa irlantilaisen Colette Muldoonin tuomaroidessa viimeisen sertinsä ollen myös ROP, ja Maitomiehen Orlando Of Morgan "Junnu" Pellon ryhmiksessä Tarmo Viirtelän tuomaroidessa ollen paras uros 2.
Tuloksista kyllä käy hyvin ilmi, että toisena päivänä erittäin hyvä voi toisen tuomarin mielestä olla sertin arvoinen :)

Luolakokeissakin on ehditty käydä, Maitomiehen Mr Bean teki A48 tuloksen ja ansaitsi tittelin FI KVA-L Ostyn leirikokeessa Jani Mustalahden toimiessa tuomarina.
Junnu kävi ottamassa luolakokeisiin vauhtia Ilmajoen kaksissa kokeissa ilman tulosta, mutta siitä sisuuntuneena heti seuraavana viikonloppuna Kruunupyyssä B42, Martta-äitinsä tehden ensimmäisen koetyönsä samassa kokeessa, tulos B43.

Tarkemmat tulokset kesältä löytyvät Tulos –sivulta. Eikä reissut, näyttelyt ja kokeet tietenkään vielä tähän lopu...

Pentu-uutisiakin mahtuu nyt syksyyn, Maitomiehen Ode Of Cherokee "Pimu" pyöräytti 5 palleroa 11.9., 4 tyttöä ja yhden pojan. Isänä pentueella on Maitomiehen Mr Bean "Ville". Lisää tästä pentueesta piakkoin Pentuja-sivulla. (yhdistelmän sukutaulu http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI51452/11&ReknoI=FI19955/12)

Lisääkin pentuja on tulossa, Bellalle ja Mokelle, Tallitontun kenneliin (www.kolumbus/anja.karlsson).


Tallitontun Hurja, Arttu


Enzo ja Martta Iisalmessa


Mokke Iisalmessa: Best In Show Veteraani


Jope, M. Mr Muscle, sert Kuopio 2013


FI MVA Maitomiehen Orlando Of Morgan


ROP Kasvattajaryhmä Oulussa lauantaina
Mokke, Roosa, Tintti ja Junnu


ROP Kasvattajaryhmä Oulussa sunnuntaina,
Mokke, Roosa, Tintti ja Pimu


Pimu Ylivieskassa, Sert ja Varacacib


FI MVA Tallitontun Cherokee



Pimu, Maitomiehen Ode Of Cherokee


Tallitontun Inssi, Poju


Maitomiehen Opera Of Cherokee, Tintti


Mitsu & Mokke Torniossa


ROP Kasvattajryhmä Ylivieskassa, Pimu, Oliver, Junnu ja Mokke

Martta ja Mokke reissussa, isäntämies ratissa, emäntä seuraa liikennettä :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti